Vändskärsverktyg

Vändskärsverktyg

Ravemas starka vändskärsprogram är heltäckande för alla olika typer av svarvning, fräsning och borrning. Läs mer nedan eller klicka dig in på vår webbshop!

Vändskärsverktyg

Ravemas starka vändskärsprogram är heltäckande för alla olika typer av svarvning, fräsning och borrning. Vår produktportfölj består av Hoffmanns märken Garant och Holex som kompletteras av premiumfabrikatet Tungaloy med flera. Du hittar garanterat det typ av vändskär du söker, med den rätta kvalitén och geometrin som kommer hålla produktiviteten hög samt ge dig en bra bearbetningsekonomi.

Våra leverantörer

Inom vändskärsverktyg

Våra experter inom vändskärsverktyg

Hoffmann Group erbjuder sina egna varumärken Garant och Holex. Garant är ett certifierat premiummärke med ett brett utbud av verktyg där deras vändskärsverktyg ökar produktionskapaciteten och effektiviteten.

Tungaloy är en av världens ledande tillverkare av vändskärsverktyg, Tungaloy har sedan

1929 varit pionjär inom materialforskning och utveckling av tungstenskarbid. Som marknadsledaren inom utvecklingen av pulvermetallurgi och beläggningsteknik för högkvalitativa skärverktyg har Tungaloy erfarenheten, expertisen och den senaste utrustningen för att fortsatt stå starka som ett ledande kvalitetsmärke inom branschen.