Fräskroppar på köpet!

Fräskroppar på köpet!

Köp 10st skär per skärläge och få en fräskropp utan kostnad!

Om kampanjen

Köp 10st skär per skärläge och få en fräskropp
utan kostnad!

Max diameter 125mm och 50st skär per fräskropp.

Kampanjen gäller till och med 30/6 2023.

Ange kampanjkod ”Tungaloy” vid beställning.


 

Exempel:

3 skärlägen = 30st skär

5 skärlägen = 50st skär

8 skärlägen = 50st skär

DoFeed / DoForce-Tri / DoTriple-Mill / DoTwistBall / TungForce-Rec / Tung-Tri

DoFeed

Högmatningsfräs för ett brett spektrum av applikationer. DoFeed erbjuder enastående produktivitet på grund av stabil infästning av skären samt dess positiva skärgeometri. Det breda sortimentet är lämpligt för en mängd olika fräsapplikationer.


DoForce-Tri

Högeffektiv och kostnadseffektiv hörnfräs med innovativ sexkantig geometri för maximal prestanda och ekonomi i olika applikationer.


DoTriple-Mill

Högflexibel planfräs för en mängd olika applikationer. DoTriple-Mill har en unik konstruktion av sätet och erbjuder en unik fördel av att kunna använda fyrkantiga, åttkantiga och runda skär i samma ficka.


DoTwistBall

Högpresterande fräs för bearbetning av olika material. Dess unika design med twistade skär ger utmärkt stabilitet och precision.


TungForce-Rec

Flexibel hörnfräs med unikt V-formad vändskärsficka för maximal produktivitet. TungForce-Rec är en ny serie av hörnfräsar och har en unik infästning som ger exceptionell stabilitet vid bearbetning av fickor och spår.


Tung-Tri

Hörnfräs med kostnadseffektiva skär och enastående stabilitet mot skärvibrationer. Ekonomisk insats med tre skäreggar och stor spånvinkel på skäreggen, vilket minskar skärkraften och ger utmärkt spånbildning. Differentierad stigning på fräsen förhindrar skärvibrationer vid bearbetning.