Service

Service

Ravema erbjuder ett helhetskoncept och vårt skickliga serviceteam finns alltid nära dig. Våra servicetekniker är erfarna, har hög kompetens och kunskap inom vårt produktsegment. Vid driftstopp finns vi snabbt på plats för att hjälpa dig.

Service & eftermarknad

Vi är aldrig långt borta!

Vårt erfarna serviceteam finns alltid nära dig. Vi har cirka 50 tekniker geografiskt utspridda över hela Sverige och Norge för att säkerställa att vi finns där våra kunder finns. Med den senaste kunskapen om nya maskiner och med gedigen erfarenhet av äldre maskiner hjälper vi dig snabbt vid driftstopp. Vi har också nyckelfärdiga koncept vid köp av maskiner från oss.

Vår eftermarknadsavdelning gör ert maskinägande enklare!

Vi erbjuder bland annat serviceutbildningar med flera olika inriktningar, skräddarsydda efter era behov. Vår kundservice hjälper dig med teknisk support och har ett stort utbud av kompletterande produktionsutrustning.

Akutservice

Vår 24-timmars akutservice innebär att vi strävar efter att vara på plats hos er inom 24 timmar efter anmält akut stillestånd. Vår kundservice nås under ordinarie arbetstid på tel: 0370-489 28, därefter når du oss via support@ravema.se där våra tekniker ständigt bevakar inkorgen och kontaktar er så snart de kan.

Förebyggande underhåll

Ett effektivt och regelbundet förebyggande underhåll ger en ökad driftssäkerhet och minskar sannolikheten för akuta produktions-störningar. Vårt koncept för förebyggande underhåll hjälper er att regelbundet underhålla era maskiner och vi planerar underhållet tillsammans med er för att minimera produktionsavbrottet. Kontakta kundservice för mer information.

Kontakta vårt serviceteam

Vårt erfarna serviceteam finns alltid nära dig!

Om du har ett mer akut ärende kan du alltid höra av dig till vår akutservice.

Kontakta service

*” anger obligatoriska fält

Lagring av personuppgifter*
Genom att använda formuläret och skicka in ansökan behöver Ravema lagra dina personuppgifter fram tills dess att du ber om att de ska raderas från Ravemas databas. Dina uppgifter hanteras strikt konfidentiellt och säkert från åtkomst av tredje part.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.