Ravema Open House & Bryne Industriexpo 2024!

Den 11 juni bjuder vi in till Open House och den 12–13 juni deltar Ravema på Bryne Industriexpo. Besök oss på vårt democenter i Bryne och upplev världspremiären av Mazak Integrex i450 x 2500 med Fusion Coolant.

Vi presenterar också nyheter inom verktygssortimentet, innovation och teknologi. Varmt välkommen hem till oss!

Fusion Coolant är en avancerad kylteknik som används i bearbetningsprocesser. Användning av CO2 som köldmedium har flera betydande fördelar och ger en effektivare kylning och smörjning jämfört med traditionella kylmetoder. Några av de viktigaste fördelarna med Fusion Coolant inkluderar:

  • Överlägsen värmeavledning: Tekniken hjälper till att effektivt leda bort värme från bearbetningszonen, vilket förbättrar bearbetningskvaliteten.
  • Minskad verktygsslitage: Den förbättrade kylningen minskar slitaget på verktygen, vilket förlänger deras livslängd.
  • Förbättrad produktivitet: Genom att minska kylningstiden och förbättra bearbetningseffektiviteten kan Fusion Coolant öka den totala produktiviteten.
  • Miljövänlig: Tekniken använder CO2 som kylmedel, vilket minskar behovet av traditionella kylvätskor som kan vara skadliga för miljön.

Genom att integrera Fusion Coolant med Mazaks maskiner kan företag dra nytta av dessa fördelar och uppnå högre precision och effektivitet i sina bearbetningsprocesser.