Ravema Kick Off 2023!

Förra veckan samlades vi äntligen för KICK OFF! Evenemanget arrangerades tillsammans med vår partner HV71 på Husqvarna Garden Arena i Jönköping. Ett härligt gäng servicetekniker, säljare, kundservicemedarbetare och många fler tog sig till Jönköping för att för första gången sedan pandemin träffas i samlad trupp igen. Målet med företagskonferensen var att låta gemenskap, teamwork och inspiration genomsyra dagarna, vilket vi lyckades med!

Johan Lindbom, Klubbdirektör HV71, höll ett spännande föredrag om hur de på HV71 arbetar i sin organisation och tankar kring lagbygge m.m. Vi hade även förmånen att ha en av Sveriges mest framgångsrika entreprenörer, Magnus Helgesson, på plats under torsdagen. Magnus motiverade och inspirerade oss till att hitta meningen med det vi gör – och varför. Otroliga 90 minuter som fängslade hela rummet.


Vidare fortsatte dagen med teambuilding arrangerat av Action Event i Jönköping. Aktiviteten fick oss att slå våra kloka huvuden ihop, väcka lagandan till liv och hos några av oss (ganska många faktiskt) kom vinnarskallen fram!

Vi avrundade dagen med en trevlig kväll innehållande god mat, tid till att umgås och se HV71 möta Frölunda på säsongens första träningsmatch. Vi lämnade konferensen inspirerade, glada och med ny energi inför hösten!

Vi på Ravema vill passa på att tacka alla involverade i ett otroligt lyckat arrangemang. Och sist men inte minst, TACK till alla fantastiska medarbetare på Ravema – utan er, ingen kick off!