På fast fot med Garants säkerhetsskor

GARANTs ”komfort”-skyddsskosortiment är nu komplett; de nya skoformerna är optimerade för varma dagar och fuktiga omgivningar.

GARANTs ”komfort”-säkerhetssko finns nu inte bara som lågsko, utan även som sandal och som stövel. Med sitt stora mesh-inlägg håller sandalen fötterna bekväma även under varma dagar. Den finns i skyddsklas S1 och i skyddsklas S1P med inträngningsskydd. Samtidigt uppfyller GARANT ”komfort”-skyddsstöveln kraven i skyddsklass 3. Den är tillverkad utan sömmar för att skydda fötterna mot inträngning av vatten och skyddar liksom alla GARANT ”komfort”-skyddsskor även mot elektrostatisk urladdning (ESD).     

 I ”komfort”-modellen av GARANT skyddssko kombineras en klassisk design med optimal komfort. Det motståndskraftiga ovanmaterialet av lätt mikrofiber och det andningsbara innerfodret anpassar sig skonsamt efter fotens form. Skon finns i två olika bredder, vilket säkerställer en bra passform även för användare med bredare fötter. Innersulan med sin stötdämpning för häl finns i tre olika styrkor och väljs beroende på användarens kroppsvikt. Detta gör att skon minskar belastningen på knän och rygg, vilket gör det dagliga arbetet betydligt mycket mer bekvämt och ergonomiskt. GARANT comfort TPU halkskyddad yttersula med ”vändpunkt” ger ett stadigt fotfäste i verkstaden och fabriken, vilket ökar säkerheten.

Alla GARANT ”komfort”-skyddskor finns i storlekarna 36 till 48 och kan beställas från www.hoffmann-group.com eShop och Hoffmann Groups katalog 2021/2022. Läs mer om här.