Elmia Verktygsmaskiner 14 – 17 Maj

Snart är det dags för Elmia Verktygsmaskiner och självklart kommer vi att vara på plats! Ni hittar oss i monter B04:40.

Från Mazak presenterar vi Integrex HS 250×1500, en mångsidig maskin med hög kvalitet, precision och flexibilitet. CV5-500 är en 5-axlig vertikal fleroperationsmaskin som erbjuder en bred variation av bearbetningsmöjligheter. Slutligen har vi QT350MYx1250, en maskin med stor flexibilitet och användarvänlighet, enkel att programmera vilket minskar inlärningskurvan och ökar effektiviteten i produktionen.

Från Wenzel presenterar vi LH65, med exceptionell precision i mätningen och avancerad mätteknik för att säkerställa tillförlitliga och exakta mätresultat.

Från Jenoptik visar vi Opticline C614 T3D, som med sin avancerade 3D-mätteknik kan mäta och analysera komplexa geometrier med hög precision och noggrannhet.

Från Elbo Controlli presenterar vi två nya modeller: E46BP, en helt nyutvecklad modell, utrustad med det nya, helt automatiska positioneringssystemet och nyutvecklad mjukvara med smartphoneteknologi, samt E346BA, en ny modell med nyutvecklad mjukvara och motoriserad C-axel för enklare mätning av flerskäriga verktyg.

Vi kommer också att visa ett brett utbud av verktyg från bland annat Hoffmann Group, Tungaloy, Gressel och mycket mer.

Klicka här för att beställa din gratisbiljett. Varmt välkomna till oss i monter B04:40!