DoTriple-Mill: Högflexibel planfräs

Inom dagens högteknologiska tillverkning står allt fler inför en mängd olika utmaningar som ofta kräver avancerade lösningar. Planfräsen DoTripleMill från Tungaloy har skapats för att ge svar på dessa utmaningar, utan att tumma på kvalitet och effektivitet.

Precision och kvalitet
DoTripleMill är utformad för att upprätthålla hög precision och kvalitet i bearbetningsprocessen. Genom avancerade skärkantslösningar levererar DoTripleMill överlägsen prestanda och säkerställer att varje detalj uppfyller högsta standard.

Framtidssäkra produktionen
Att ständigt vara på tå och förutspå framtidens krav är en utmaning som kräver både resurser och tid. DoTripleMill är utformad för att vara en långsiktig investering genom att vara mångsidig och anpassningsbar till de ständigt föränderliga kraven. Mångsidigheten uppnås genom att man bland annat kan använda fyrkantiga, åttkantiga och runda skär i ett och samma skärläge.

Materialflexibilitet
För de som arbetar med många olika typer av material är DoTripleMill den ultimata lösningen. Verktyget är utformat för att hantera ett brett spektrum av material vilket ger er en större flexibilitet, minskar omställningstider och optimerar produktionsprocessen.

Kostnadseffektivt
DoTripleMill hjälper er att sänka produktionskostnaden genom att optimera bearbetningsprocessen och minska mängden avfall.

Kampanj!
Just nu har vi kampanjpris på DoTriple-Mill. Köp 50st skär, max diameter 125 mm och få fräskroppen på köpet! Ange kampanjkod: DoTripleMill vid beställning. *Erbjudandet gäller t.o.m. 30/6-2024.

Vill du veta mer om DoTriple-Mill från Tungaloy?