Laserskärmaskiner

Laserskärmaskiner

Yamazaki Mazak började tillverkningen av laserskärmaskiner redan på 80-talet. Ända sedan dess har fokus legat på tillverkning av de mest tekniskt avancerade maskinerna som finns på marknaden. Vilken lasermaskin passar er bäst? Läs mer nedan!

Ett urval av våra lasermaskiner:

FG 220 Fiber rörlaser

FG-220

3D-fiber laserskärmaskin med hög precision för långa rör och profilmaterial.

FG-400 NEO

Utformad för 3D-skärning av långa rör och profilmaterial i hög hastighet.

FT-150 Fiber

Specifikt utformad för höghastighetsskärning i stora serier av små och medelstora rör.

Optiplex EZ

2D-laser som uppnår hög hastighet och högkvalitativ skärning av olika material och storlekar.

Optiplex NEO: Beam Control

Med effektalternativ från 4 kW upp till kraftfulla 12 kW kan maskinen skära en mängd olika material och tjocklekar med imponerande hastighet och precision. 

  • 4 kW
  • 6 kW
  • 8 kW
  • 10 kW
  • 12 kW

Optiplex NEO: Beam Control & Beam Shaping

Med effektalternativ från 6 kW upp till imponerande 20 kW och möjligheten att forma ljusstrålen för optimal prestanda, kan maskinen skära med exakt kontroll över skärhastigheter och spaltbredd.

  • 6 kW
  • 10 kW
  • 15 kW
  • 20 kW

Läs senaste utgåvan

Läs det senaste numret av Mazaks ”SpotLIGHT on Laser Technology”. I denna utgåvan får ni läsa mer om nya maskiner och nya teknologier, samt en djupdykning i det europeiska reservdelscentret i belgiska Leuven.

Laserskärmaskiner från Mazak

Yamazaki Mazak började tillverkningen av laserskärmaskiner redan på 80-talet. Ända sedan dess har fokus legat på tillverkning av de mest tekniskt avancerade maskinerna som finns på marknaden och som är kapabla att skära tunna såsom tjocka material, kubformade detaljer och rör-/profilmaterial. Allt detta görs med en enormt hög hastighet och hög noggrannhet genom de senaste verktygen, mjukvarorna och fokus på en ergonomisk maskindesign.

2D-laser

Mazaks senaste 2D-laser tar laserskärningen till nya höjder med avancerad beamcontrol.

Med ökad kraft och snabbhet erbjuder den oöverträffad precision och skäreffektivitet genom finjustering av laserstrålens intensitet, form och tjocklek. Den robusta helgjutna stommen garanterar pålitlighet och hög kvalitet.

Vi hjälper dig gärna att hitta den bästa lösningen för ert företag.

Rörlaser

Det unika med Mazaks rörlaser är att den fungerar som en 3D-laser, skärhuvudet är rörligt och kan skära de mest komplexa profilerna. Maskinen hanterar rör upp till ø400mm och längd 15 meter. Tack vare möjligheten att gänga direkt i maskinen kan man få ut en färdig produkt – från råmaterial till färdig produkt i ett enda tempo.

Branschens mest omfattande utbud

Tillsammans med vår partner Mazak erbjuder vi branschens mest avancerade och omfattande utbud av lasermaskiner. Detta ger dig den lägsta driftkostnaden samt oändliga möjligheter för bearbetningen.

Läs mer om våra laserskärmaskiner på Mazaks hemsida.

Kontakta oss

Har du en fråga eller vill du veta mer om våra lagermaskiner?

Fyll i formuläret så hör vi av oss så snart vi kan!

Kontakta maskin

*” anger obligatoriska fält

Lagring av personuppgifter*
Genom att använda formuläret och skicka in ansökan behöver Ravema lagra dina personuppgifter fram tills dess att du ber om att de ska raderas från Ravemas databas. Dina uppgifter hanteras strikt konfidentiellt och säkert från åtkomst av tredje part.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.