CNC-svarvar

CNC-svarvar

Svarvning är en bearbetningsprocess som används för att göra cylinderformade detaljer där skärverktyget rör sig i en linjär bana samtidigt som arbetsstycket roterar.

CNC-svarvar

I vanliga fall arbetar en svarv på så sätt att maskinen lager för lager reducerar arbetsstyckets diameter och samtidigt ger detaljen en mycket fin yta. En svarv har numeriskt styrsystem och moderna CNC-svarvar kan också utföra en stor mängd olika borr- och fräsoperationer.

Varför ska du välja Mazaks CNC-svarvar?

Mazak CNC-svarvar designas med enastående kvalitet, pålitlighet, prestanda, användarvänlighet och säkerhet i beaktande.

Mazak erbjuder CNC-svarv i världsklass som kombinerar avancerad teknologi, produktivitet och värde. Våra CNC-svarvar varierar i storlek och kapacitet, från 2-axliga svarar till svarvmodeller med roterande verktygsspindel till Y-axel och andra spindel finns tillgängliga för att möta dina produktionskrav.

QUICK TURN PRIMOS-serien, en kompakt och högpresterande CNC-svarvcentral utrustad med inbyggd spindelmotor som ger oöverträffad produktivitet med minimala krav på golvyta.

QT COMPACT-serien, instegsmodeller med Mazaks integrerade spindelteknologi för huvudspindeln och Tool Eye som standard, erbjuder tillsammans både förbättrad prestanda och precision. Ett omfattande sortiment som erbjuder en kompakt och kostnadseffektiv lösning för svarvning, fräsning, Y-axel och andra spindelkapacitet.

QUICK TURN-serien, högpresterande svarvar som gör komplexa delar exakt och med kortare ställtid. Utrustad med det nya Smooth Mill Drive-tornet med BMT- eller VDI-verktygsgränssnitt och 5000 eller 10000 rpm-kapacitet.

Den nya MULTIPLEX W-serien är idealisk för applikationer med stora volymer och har en lutande bädd för förbättrad spånhantering. Maskinen använder två Smooth Mill Drive-revolver för att utföra kontinuerlig och samtidig bearbetning.

HQR-serien, 2 revolver, 2 spindelmaskiner erbjuder optimerade cykeltider för delar med större volym, genom att möjliggöra tandemsvarvning eller fräsning med hjälp av den övre och nedre revolvern som arbetar samtidigt. Y-axelfunktionalitet på både övre och nedre tornen ökar också flexibiliteten för mer komplexa komponenter.

Kontakta oss

Har du en fråga eller vill du veta mer om våra maskiner?

Fyll i formuläret så hör vi av oss så snart vi kan!

Kontakta maskin

*” anger obligatoriska fält

Lagring av personuppgifter*
Genom att använda formuläret och skicka in ansökan behöver Ravema lagra dina personuppgifter fram tills dess att du ber om att de ska raderas från Ravemas databas. Dina uppgifter hanteras strikt konfidentiellt och säkert från åtkomst av tredje part.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.