Maskinprogram – Mazak

Maskinprogram – Mazak

Maskinerna för skärande bearbetning är en mycket viktig del av Ravemas verksamhet där Mazak är den absolut viktigaste samarbetspartnern och utgör ett fundament för företaget. Med 50 års erfarenhet och fler än 5000 lyckade installationer av verktygsmaskiner representerar Ravema och våra medarbetare en mycket erfaren och kompetent samarbetspartner.

Flerfunktionsmaskiner / Vertikala fleroperationsmaskiner / Horisontella fleroperationsmaskiner / Laserskärmaskiner / CNC-svarvar

Flerfunktionsmaskiner

Mazaks fleroperationsmaskiner har revolutionerat tillverkningen och spelar en viktig roll i dagens allt smartare fabriker. Mazak fortsätter leda teknologin inom DONE-IN-ONE, alltså från råmaterial till färdig slutkomponent i en och samma maskin.

Vertikala fleroperationsmaskiner

Vertikal bearbetning, också kallat fräsning, bearbetar arbetsstycket med hjälp av roterande verktyg som steg för steg skär bort material.

Horisontella fleroperationsmaskiner

Horisontal bearbetning, också kallat fräsning, bearbetar arbetsstycket med hjälp av roterande verktyg som steg för steg skär bort material.

Lasermaskiner

Yamazaki Mazak började tillverkningen av laserskärmaskiner redan på 80-talet. Ända sedan dess har fokus legat på tillverkning av de mest tekniskt avancerade maskinerna som finns på marknaden. 

CNC-svarvar

Svarvning är en bearbetningsprocess som används för att göra cylinderformade detaljer där skärverktyget rör sig i en linjär bana samtidigt som arbetsstycket roterar.

Kontakta oss

Har du en fråga eller vill du veta mer om våra maskiner?

Fyll i formuläret så hör vi av oss så snart vi kan!

Kontakta maskin

*” anger obligatoriska fält

Lagring av personuppgifter*
Genom att använda formuläret och skicka in ansökan behöver Ravema lagra dina personuppgifter fram tills dess att du ber om att de ska raderas från Ravemas databas. Dina uppgifter hanteras strikt konfidentiellt och säkert från åtkomst av tredje part.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.