Verktygsmaskiner

Verktygsmaskiner

Mazak är en av världens största tillverkare av professionella verktygsmaskiner och Ravemas viktigaste samarbetspartner. Vår gemensamma historia sträcker sig 50 år tillbaka i tiden vilket gör Ravema till en mycket kompetent och erfaren samarbetspartner för våra kunder. Vårt mål är att vara en helhetsleverantör av lösningar för industrin med verktygsmaskiner, automationslösningar, verktyg samt industriförnödenheter och vi är idag marknadsledande i Sverige och Norge.

Mazak

Världens största tillverkare av avancerade professionella verktygsmaskiner med fokus på design, hög kvalitet, ergonomi och högteknologiska lösningar.

Lasermaskiner

Yamazaki Mazak började tillverkningen av laserskärmaskiner redan på 80-talet. Ända sedan dess har fokus legat på tillverkning av de mest tekniskt avancerade maskinerna som finns på marknaden. 

Styrsystem/
mjukvaror

Ravema erbjuder olika styrsystem och mjukvaror, bland annat Mazatrol.

AM/Hybridmaskiner Arborrverk

Ravema erbjuder ett antal olika specialmaskiner för bearbetningsindustrin.

Begagnat

När du köper en begagnad maskin från oss kan du vara säker på att du investerar i framtiden. Maskinerna i Premium Select är aldrig äldre än 10 år och alltid noga genomgångna och nyservade av våra certifierade Mazak-tekniker. 

Kontakta oss

Har du en fråga eller vill du veta mer om våra lagermaskiner?

Fyll i formuläret så hör vi av oss så snart vi kan!

Kontakta maskin

*” anger obligatoriska fält

Lagring av personuppgifter*
Genom att använda formuläret och skicka in ansökan behöver Ravema lagra dina personuppgifter fram tills dess att du ber om att de ska raderas från Ravemas databas. Dina uppgifter hanteras strikt konfidentiellt och säkert från åtkomst av tredje part.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.