Robotlyftet från Tillväxtverket

Robotlyftet från Tillväxtverket

Vi vet att ibland kan steget mot automation kännas stort och nästan omöjligt att ta. Många företag tvekar och är osäkra, utan att egentligen veta om de kommer vinna på lösningen eller om automation är något för dem. Då hjälper vi tillsammans med Tillväxtverket/Robotlyftet gärna er framåt.

Robotlyftet från Tillväxtverket

Vi hjälper dig att påbörja eller vidareutveckla din automationsresa.
Vi vet att ibland kan steget mot automation kännas stort och nästan omlöjligt att ta. Många företag tvekar och är osäkra, utan att egentligen veta om de kommer vinna på lösningen eller om automation är något för dem. Då hjälper vi tillsammans med Tillväxtverket/Robotlyftet gärna er framåt.

Tillhör du ett litet eller medelstort företag (0-249 anställda) så kan du få en check på upp till 150 000:- att använda för att minimera tekniska och ekonomiska risker inför ditt köp av automation. Du kommer att genomgå en förutsättningsstudie som hjälper dig att hitta lämplig inriktning och nivå av automation för att du skall bli konkurrenskraftig. Tillsammans reder vi ut tekniska risker och frågetecken som t.ex. räckvidd, kapacitet och test av utrustning, så att ni kan känna er trygga vid en investering i automation.

Automationschecken kan bland annat användas till:

  • Förstudie och test av utrustning
  • Hyra av utrustning
  • Vidareutbildning

Kontakta oss

Har du en fråga eller vill du veta mer om våra automationslösningar?

Fyll i formuläret så hör vi av oss så snart vi kan!

Kontakta automation

*” anger obligatoriska fält

Lagring av personuppgifter*
Genom att använda formuläret och skicka in ansökan behöver Ravema lagra dina personuppgifter fram tills dess att du ber om att de ska raderas från Ravemas databas. Dina uppgifter hanteras strikt konfidentiellt och säkert från åtkomst av tredje part.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.