Erowa palletthantering

Erowa palletthantering

Dina maskiner generar pengar när de arbetar. Därför ska de arbeta under så många av dygnets timmar som möjligt. Erowa är ett palletthanteringssystem anpassat för dina 5-axliga bearbetningsmaskiner.

Erowa

Dina maskiner generar pengar när de arbetar. Därför ska de arbeta under så många av dygnets timmar som möjligt. Erowa är ett palletthanteringssystem anpassat för dina 5-axliga bearbetningsmaskiner. Systemet är kompakt och smidigt med snabb implementation för obemannad körning. Paletterna möjliggör kortserieproduktion där du kan ha olika detaljer på varje palett, från enstycks produktion till att köra samma detalj på samtliga paletter.

Operatören laddar in ämnena i paletterna på ett smidigt sätt in i cellen via en sidodörr, vilket frigör yta framför maskindörren och maskinens styrsystem samtidigt som det ger en säker arbetsmiljö för operatören.

Kontakta oss

Har du en fråga eller vill du veta mer om våra automationslösningar?

Fyll i formuläret så hör vi av oss så snart vi kan!

Kontakta automation

*” anger obligatoriska fält

Lagring av personuppgifter*
Genom att använda formuläret och skicka in ansökan behöver Ravema lagra dina personuppgifter fram tills dess att du ber om att de ska raderas från Ravemas databas. Dina uppgifter hanteras strikt konfidentiellt och säkert från åtkomst av tredje part.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.