Stångmagasin

Stångmagasin

Ett stångmagasin möjliggör obemannad körning för dina Mazaksvavar. Tekniken har under många år automatiserat bearbetningmaskiner och är väldigt enkelt att både installera och manövrera. Magasinet matar automatiskt in råämne i maskinen och färdigbearbetad detalj tas enkelt ut i andra änden, samtidigt som operatören kan arbeta med andra processer.

Verktygstransportsystem

Ett stångmagasin möjliggör obemannad körning för dina Mazaksvavar. Tekniken har under många år automatiserat bearbetningmaskiner och är väldigt enkelt att både installera och manövrera. Magasinet matar automatiskt in råämne i maskinen och färdigbearbetad detalj tas enkelt ut i andra änden, samtidigt som operatören kan arbeta med andra processer. Stångmagasin finns i flera olika storlekar och utföranden som går att anpassa.

Kortstångsmagasinet Super 80 är vår storsäljare (längd 1m-1,5m klarar upp till 80mm i dimension) passar bra till alla Mazaksvarvar.

Har ni behov av att bearbeta längre detaljer så har vi långstångsmagasin från IEMCA och IRCO i storlekarna 3 – 6m och max 80mm i diameter.

Kontakta oss

Har du en fråga eller vill du veta mer om våra automationslösningar?

Fyll i formuläret så hör vi av oss så snart vi kan!

Kontakta automation

*” anger obligatoriska fält

Lagring av personuppgifter*
Genom att använda formuläret och skicka in ansökan behöver Ravema lagra dina personuppgifter fram tills dess att du ber om att de ska raderas från Ravemas databas. Dina uppgifter hanteras strikt konfidentiellt och säkert från åtkomst av tredje part.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.