Ravema Smart Automation

Ravema Smart Automation

Vi har mångårig kunskap och erfarenhet för att hjälpa er finna skräddarsydda och kostnadseffektiva lösningar med högkvalitativa robotar och lättmanövrerade styrsystem. Vi hjälper gärna till och guidar dig rätt och svarar på era frågor. Kontakta någon av våra duktiga medarbetare som du finner här nedanför.

Ravema Smart Automation

HMI
Ravema Smart Automation HMI är lösningen för snabb och enkel robotprogrammering integrerat i Mazak Smooth. Ravema har tillsammans med av våra samarbetspartners tagit fram ett system där du slipper lämna Mazaks välkända Smooth-gränssnitt för att programmera roboten. Allt sköts enkelt och till stora dela helt automatiserat när du programmerar din maskin. 

Maskinbetjäning
Ravema Smart Automation Maskinbetjäning är en modulbaserad enhet, anpassad till Mazaks maskiner, för såväl lång- som kortserieproduktion. Det är en användarvänlig och flexibel automationslösning som i sitt standardutförande består av två delar, en robotfot och ett bord med raster för detaljer. En prisvärd enhet enkel att anpassa efter just dina önskemål.

*Ravema Smart Automation HMI inte är inkluderat.

Kontakta oss

Har du en fråga eller vill du veta mer om våra automationslösningar?

Fyll i formuläret så hör vi av oss så snart vi kan!

Kontakta automation

*” anger obligatoriska fält

Lagring av personuppgifter*
Genom att använda formuläret och skicka in ansökan behöver Ravema lagra dina personuppgifter fram tills dess att du ber om att de ska raderas från Ravemas databas. Dina uppgifter hanteras strikt konfidentiellt och säkert från åtkomst av tredje part.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.