Multi Pallet Pool (MPP)

Multi Pallet Pool (MPP)

Detta är en enkel väg in i automation som ger stor effektivitet och möjliggör obemannad körning under längre tider. Multi Pallet Pool (MPP) är en kompakt palettlösning för horisontella och 5-axliga fräsar som tar liten golvyta och går att bygga på med fler paletter genom att addera fler våningar till systemet.

Multi Pallet Pool (MPP)

Detta är en enkel väg in i automation som ger stor effektivitet och möjliggör obemannad körning under längre tider. Multi Pallet Pool (MPP) är en kompakt palettlösning  för horisontella och 5-axliga fräsar som tar liten golvyta och går att bygga på med fler paletter genom att addera fler våningar till systemet.

MPP är en lämplig automation för dig som har småserietillverkning då du kan förbereda paletterna med olika detaljer. Anpassa cellen efter det som passar din verksamhet och produktion, välj mellan 6, 12 eller 18 paletter i din MPP-lösning.

Mjukvaran SMOOTH PMC används för att hantera prioriteringsordningen av paletterna och kan styras från en telefon, PC eller padda. Mjukvaran ser ut och känns som MAZATROL Smooth CNC.

MPP passar till följande Mazakmodeller: Variaxis I-600, I-700 och I700T samt HCN 4000, 5000, 5000/50.

Kontakta oss

Har du en fråga eller vill du veta mer om våra automationslösningar?

Fyll i formuläret så hör vi av oss så snart vi kan!

Kontakta automation

*” anger obligatoriska fält

Lagring av personuppgifter*
Genom att använda formuläret och skicka in ansökan behöver Ravema lagra dina personuppgifter fram tills dess att du ber om att de ska raderas från Ravemas databas. Dina uppgifter hanteras strikt konfidentiellt och säkert från åtkomst av tredje part.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.