GL-Robot (Gantry Loader)

GL-Robot (Gantry Loader)

Portalrobotar är mycket effektiva system som laddar och plockar material och detaljer i och ur maskinen på ett effektivt sätt, samtidigt som den möjliggör obemannade operationer under långa perioder då den till stora delar sköter arbetet helt automatiserat.

GL-Robot (Gantry Loader)

Portalrorobotar är mycket effektiva system som laddar och plockar material och detaljer i och ur maskinen på ett effektivt sätt, samtidigt som den möjliggör obemannade operationer under långa perioder då den till stora delar sköter arbetet helt automatiserat.

Komplettera din Multiplex, Integrex eller Quick turn med en portalrobot för kuts och axlar. Lösningen passar volymproduktion och erbjuder snabb laddning av detaljer i din maskin.

Du erbjuds flera olika mönsterläggningalternativ och gripdon anpassade efter diametrarna på dina detaljer. Operatören arbetar med två paletter, en med detaljer som bearbetas i maskinen samtidigt som den andra förbereds med råämnen, detta gör att maskintiden utnyttjas optimalt.

GL-roboten är enkel att installera och har ett användargränssnitt där du som operatör programmerar roboten direkt i  Mazakstyrsystemet.

Kontakta oss

Har du en fråga eller vill du veta mer om våra automationslösningar?

Fyll i formuläret så hör vi av oss så snart vi kan!

Kontakta automation

*” anger obligatoriska fält

Lagring av personuppgifter*
Genom att använda formuläret och skicka in ansökan behöver Ravema lagra dina personuppgifter fram tills dess att du ber om att de ska raderas från Ravemas databas. Dina uppgifter hanteras strikt konfidentiellt och säkert från åtkomst av tredje part.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.