ROEQ

ROEQ

ROEQ (Robotic equipment) har påbyggnadslösningar MiR's autonoma robotar. Anpassa dina interna transporter och effektivisera dina processer med innovativa, snabbinstallerade och lätthanterliga standardlösningar. Ravema är certifierad partner vilket innebär att våra tekniker framgångsrikt genomfört ROEQ Academys utbildningsprogram.

ROEQ

ROEQ (Robotic equipment) har påbyggnadslösningar MiR’s autonoma robotar. Anpassa dina interna transporter och effektivisera dina processer med innovativa, snabbinstallerade och lätthanterliga standardlösningar. Lösningarna är byggda för att passa MiR’s robotar och fungerar som en ”plug-and-play”-lösning, vilket ger en snabb implementationstid och ni slipper konstruera och konfigurera er egna lösningar. ROEQ och MiR är båda danska teknikföretag och kommer från robotklustret i Odenseområdet.

Vi kan erbjuda standardvagnar, rullbanor, lyftmoduler olika dockningsstationer från ROEQ för att du på ett snabbt och enkel sätt skall komma i gång med din MiR.

Kontakta oss

Har du en fråga eller vill du veta mer om våra automationslösningar?

Fyll i formuläret så hör vi av oss så snart vi kan!

Kontakta automation

*” anger obligatoriska fält

Lagring av personuppgifter*
Genom att använda formuläret och skicka in ansökan behöver Ravema lagra dina personuppgifter fram tills dess att du ber om att de ska raderas från Ravemas databas. Dina uppgifter hanteras strikt konfidentiellt och säkert från åtkomst av tredje part.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.