Ledande partner till nordisk industri

Ledande partner till nordisk industri

Ravema är en ledande partner till nordisk industri och erbjuder kompletta lösningar för produktionsutrustning, verktyg, mätteknik, automation, service och eftermarknad.

Verktygsmaskiner

Mazak är världsledande inom tillverkning av avancerade professionella verktygsmaskiner. Maskinutvecklingen är fokuserad på design, hög kvalitet, ergonomiskt användande och teknisk utveckling.

Service

Ravemas kompetenta och erfarna serviceteam finns alltid nära dig. Våra tekniker är utspridda över hela Sverige för att säkerställa att vi finns där våra kunder finns.

Vår eftermarknadsavdelning gör ert maskinägande enklare, tryggare, säkrare och mer kostnadseffektivt.

Verktyg

Ravema är generalagent för Hoffmann Group – Europas ledande leverantör av kvalitetsverktyg med över 500.000 listade artiklar.

Våra medarbetare hjälper dig gärna med verktyg och industriförnödenheter.

Mätteknik

Ravema har ett gediget mätprogram och levererar helhetslösningar för mätteknik. Vi erbjuder även service, utbildning, installation och konsultation.

Våra senaste nyheter

Ledande partner till
nordisk industri

Ravema är en ledande partner till nordisk industri och erbjuder kompletta lösningar för produktionsutrustning, verktyg, mätteknik, automation, marknadens mest kompletta service och eftermarknad.

Kontakta oss

Undrar du något eller vill du lära dig mer om våra lösningar? Våra kunniga experter är redo att diskutera dina affärsbehov och svara på alla dina frågor.