Laserskärmaskiner

Laserskärmaskiner

Yamazaki Mazak började tillverkningen av laserskärmaskiner redan på 80-talet. Ända sedan dess har fokus legat på tillverkning av de mest tekniskt avancerade maskinerna som finns på marknaden. Vilken lasermaskin passar er bäst? Läs mer nedan!

Lasermaskiner

Yamazaki Mazak började tillverkningen av laserskärmaskiner redan på 80-talet. Ända sedan dess har fokus legat på tillverkning av de mest tekniskt avancerade maskinerna som finns på marknaden och som är kapabla att skära tunna såsom tjocka material, kubformade detaljer och rör-/profilmaterial. Allt detta görs med en enormt hög hastighet och hög noggrannhet genom de senaste verktygen, mjukvarorna och fokus på en ergonomisk maskindesign.

2D-laser
Mazak har utvecklat en ny 2D-laser och en mycket effektiv DDL-teknik (Direct Diod Laser) som är mer kraftfull, 15% snabbare och mer energieffektiv än motsvarande maskiner på marknaden. Utöver DDL-maskinerna har Mazak även Fiber- och CO2-laser som båda är mycket effektiva. Valet av teknik beror på användningsområde. Vi hjälper dig gärna att hitta den bästa lösningen för Ert företag. Alla Mazaks laserskärmaskiner har en stomme som är helgjuten i ett enda stycke (gjutjärn), vilket säkerställer kvalitet och hållbarhet.

3D-laser
Mazaks 3D-laser har teknik för att skära komplexa detaljer med bibehållen enkelhet i programmering och användargränssnitt. Tack vare teknologin kan dessa maskiner kombinera 2D- & 3D-skärning såväl som pressade detaljer, rör- och profiler.

Rörlaser
Det unika med Mazaks rörlaser är att den fungerar som en 3D-laser, skärhuvudet är rörligt och kan skära de mest komplexa profilerna. Maskinen hanterar rör upp till ø400mm och längd 15 meter. Tack vare möjligheten att gänga direkt i maskinen kan man få ut en färdig produkt – från råmaterial till färdig produkt i ett enda tempo.

Kontakta oss

Har du en fråga eller vill du veta mer om våra maskiner?

Fyll i formuläret så hör vi av oss så snart vi kan!

Kontakta maskin

*” anger obligatoriska fält

Lagring av personuppgifter*
Genom att använda formuläret och skicka in ansökan behöver Ravema lagra dina personuppgifter fram tills dess att du ber om att de ska raderas från Ravemas databas. Dina uppgifter hanteras strikt konfidentiellt och säkert från åtkomst av tredje part.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.