Flerfunktionsmaskiner

Flerfunktionsmaskiner

Mazaks fleroperationsmaskiner har revolutionerat tillverkningen och spelar en viktig roll i dagens allt smartare fabriker. Mazak fortsätter leda teknologin inom DONE-IN-ONE, alltså från råmaterial till färdig slutkomponent i en och samma maskin.

Flerfunktionsmaskiner

Revolutionera din tillverkning

Mazaks flerfunktionsmaskiner har revolutionerat tillverkningen sedan 1983 spelar en viktig roll i dagens allt smartare fabriker. Mazak fortsätter leda teknologin inom DONE-IN-ONE, från råmaterial till färdig slutkomponent i en och samma maskin.

Utöver enorma vinster i produktivitet så ger Mazaks flerfunktionsmaskiner verkstäder en möjlighet att kliva ett ytterligare steg uppåt och nå nivåer de tidigare inte kunnat nå genom att enkelt ta fram de mest komplexa detaljerna, till så låg kostnad som möjligt.

Med branschens mest expansiva produktgrupp kan du specialanpassa maskinen så att den passar just ditt företag och din tillverkning. Allt från verktygsmagasin till dubbla spindlar och roterande/tiltande bord.

Vad är flerfunktionsmaskiner?
Flerfunktionsmaskiner innebär att du kombinerar flera olika bearbetningsprocesser såsom svarvning, fräsning, borrning och gängning i en och samma maskin – processer som tidigare krävde flera olika maskiner. Med minskad tid för uppspänning och materialhantering och tillverkning ”done-in-one”, alltså från råmaterial till färdig detalj, i en enda maskin och ett enda bearbetningsprogram.

Kontakta oss

Har du en fråga eller vill du veta mer om våra maskiner?

Fyll i formuläret så hör vi av oss så snart vi kan!

Kontakta maskin

*” anger obligatoriska fält

Lagring av personuppgifter*
Genom att använda formuläret och skicka in ansökan behöver Ravema lagra dina personuppgifter fram tills dess att du ber om att de ska raderas från Ravemas databas. Dina uppgifter hanteras strikt konfidentiellt och säkert från åtkomst av tredje part.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.