CNC-svarvar

CNC-svarvar

Svarvning är en bearbetningsprocess som används för att göra cylinderformade detaljer där skärverktyget rör sig i en linjär bana samtidigt som arbetsstycket roterar.

CNC-svarvar

Svarvning är en bearbetningsprocess som används för att göra cylinderformade detaljer där skärverktyget rör sig i en linjär bana samtidigt som arbetsstycket roterar. I vanliga fall arbetar en svarv på så sätt att maskinen lager för lager reducerar arbetsstyckets diameter och samtidigt ger detaljen en mycket fin yta. En svarv har numeriskt styrsystem och moderna CNC-svarvar kan också utföra en stor mängd olika borr- och fräsoperationer.

Varför ska du välja Mazaks CNC-svarvar?
Våra CNC-svarvar varierar i storlek och kapacitet i från tvåaxliga maskiner, till maskiner med roterande spindlar och dubbla spindlar, samtidigt som Mazak designar dem med kvalitet, pålitlighet, användarvänlighet och säkerhet i beaktande.

Kontakta oss

Har du en fråga eller vill du veta mer om våra maskiner?

Fyll i formuläret så hör vi av oss så snart vi kan!

Kontakta maskin

*” anger obligatoriska fält

Lagring av personuppgifter*
Genom att använda formuläret och skicka in ansökan behöver Ravema lagra dina personuppgifter fram tills dess att du ber om att de ska raderas från Ravemas databas. Dina uppgifter hanteras strikt konfidentiellt och säkert från åtkomst av tredje part.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.